Stötta morgondagens filantropiska organisationer, underlätta ditt givande idag

Internationellt BiståndUtbildningSocialt arbeteBarn & UngdomarReligionFunktionsvariationHjälpverksamhetForskningHälsovårdDjurMänskliga RättigheterMiljö & NaturMänskliga RättigheterHjälpverksamhetÖvrigtKulturHälsovårdReligionSocialt arbeteUtbildningFritidMiljö & NaturInternationellt BiståndForskningFunktionsvariation

Insamlingsstiftelsen Ankaret

Stiftelsens huvudändamål är att främja socialt arbete och internationell hjälpverksamhet. Målgrupper är, i första hand, barn åldringar, sjuka och handikappade. Medel som tillfaller stiftelsen genom testamenten eller livstids donationer utan särskild ändamålsbestämning, skall alltid användas för ovan angivet ändamål. Stiftelsen kan även understödja hjälparbete av annat slag, i första hand i u-länder men efter prövning från fall till fall även på annat håll.

Administrationskostnader i % 9%
Ändamålskostnader i % 93%

Vill din organisation också synas här?

Alla välgörenhetsorganisationer som har ett 90-konto samt finns med på Skatteverkets sida för skattereduktion för gåvor syns. Om ni vill listas i en annan huvudkategori eller ändra någon information kopplat till er organisation, tveka inte på att höra av er till info@doneramera.se.