Stötta morgondagens filantropiska organisationer, underlätta ditt givande idag

Internationellt BiståndUtbildningSocialt arbeteBarn & UngdomarReligionFunktionsvariationHjälpverksamhetForskningHälsovårdDjurMänskliga RättigheterMiljö & NaturMänskliga RättigheterHjälpverksamhetMiljö & NaturÖvrigtInternationellt BiståndForskningDemokratiFritidHälsovårdKulturUtbildningSocialt arbete

MAF Sweden

Föreningens ändamål är bland annat att medverka till och utveckla kristet missions- och biståndsarbete genom att i MAF International och andra systerorganisationer medelst flyg, teknologi och utbildning betjäna och stödja nationella kristna kyrkor, missions-, bistånds- och katastroforganisationer samt nationella infrastrukturer. Föreningen sprider även information om miljö och livsförhållanden i länder där föreningen verkar.

Administrationskostnader i % 23%
Ändamålskostnader i % 77%

Vill din organisation också synas här?

Alla välgörenhetsorganisationer som har ett 90-konto samt finns med på Skatteverkets sida för skattereduktion för gåvor syns. Om ni vill listas i en annan huvudkategori eller ändra någon information kopplat till er organisation, tveka inte på att höra av er till info@doneramera.se.