Stötta morgondagens filantropiska organisationer, underlätta ditt givande idag

Internationellt BiståndUtbildningSocialt arbeteBarn & UngdomarReligionFunktionsvariationHjälpverksamhetForskningHälsovårdDjurMänskliga RättigheterMiljö & NaturFritidFunktionsvariationÖvrigtHälsovårdForskningHjälpverksamhetReligionMänskliga RättigheterInternationellt BiståndUtbildningSocialt arbete

Lyft ett barn ut ur mörkret

Föreningens ändamål är att lindra nöd och lidande bland barn, ungdomar och vuxna i Sverige, Norden och intenationellt. Föreningen förmedlar medel till organisationer för att bygga och driva skolor, barnhem och kliniker, att genomföra och stödja utbildningsprojekt, humanitärhjälp och katastrofinsatser, hälso- och sjukvård, brunnsborrning, miljöprojekt, livelihood-projekt och ”hjälp till självhjälp”. Föreningen förmedlar ekonomiska medel för vård, omsorg, rehabilitering och rekreation av barn, ungdomar, vuxna och familjer.  Föreningen vill medverka till en hållbar utveckling av det civila samhället. Föreningen ska nå allmänheten och sprida information om aktuella projekt.

Administrationskostnader i % 12%
Ändamålskostnader i % 59%

Vill din organisation också synas här?

Alla välgörenhetsorganisationer som har ett 90-konto samt finns med på Skatteverkets sida för skattereduktion för gåvor syns. Om ni vill listas i en annan huvudkategori eller ändra någon information kopplat till er organisation, tveka inte på att höra av er till info@doneramera.se.