Stötta morgondagens filantropiska organisationer, underlätta ditt givande idag

Internationellt BiståndUtbildningSocialt arbeteBarn & UngdomarReligionFunktionsvariationHjälpverksamhetForskningHälsovårdDjurMänskliga RättigheterMiljö & NaturMiljö & NaturInternationellt BiståndSocialt arbeteUtbildningHjälpverksamhetHälsovårdReligionFunktionsvariationÖvrigtKulturMänskliga Rättigheter

SOS-barnbyar Sverige

Föreningen har till ändamål att via SOS-Kinderdorf International stödja organisationens verksamhet för barn i utsatta situationer runtom i världen. Denna verksamhet bedrivs särskilt genom barnbyar och familjestärkande program (som syftar till att förhindra att barn överges av sin biologiska familj) men omfattar även bland annat katastrofhjälp och påverkansarbete. Föreningen har även till ändamål att stödja barn i utsatta situationer i Sverige.

Administrationskostnader i % 19%
Ändamålskostnader i % 81%

Vill din organisation också synas här?

Alla välgörenhetsorganisationer som har ett 90-konto samt finns med på Skatteverkets sida för skattereduktion för gåvor syns. Om ni vill listas i en annan huvudkategori eller ändra någon information kopplat till er organisation, tveka inte på att höra av er till info@doneramera.se.