Stötta morgondagens filantropiska organisationer, underlätta ditt givande idag

Internationellt BiståndUtbildningSocialt arbeteBarn & UngdomarReligionFunktionsvariationHjälpverksamhetForskningHälsovårdDjurMänskliga RättigheterMiljö & NaturÖvrigtHälsovårdUtbildningForskningSocialt arbeteHjälpverksamhetMänskliga RättigheterKulturReligionInternationellt BiståndMiljö & Natur

Bröstcancerförbundet

Förbundets vision är att ingen ska drabbas av bröstcancer. Förbundets ändamål uppgift är att samordna bröstcancerföreningarnas insatster för att uppnå den gemensamma visionen genom att verka för; tidig upptäkt, bästa vid varje tidpunkt kända behandling och terapi, allas rätt till rehabilitering, god palliativ vård i rätt tid, psykosocialt stöd till drabbad och närstående, preventiva åtgärder, internationell samverkan. Ytterligare uppgifter inom organisationens ändamål är att driva frågor och genomföra; opinionsbildning, informationsinsatster, utbildning, insamlingsverksamhet, anslag och bidrag till forskning, utveckling och stöd.

Administrationskostnader i % 21%
Ändamålskostnader i % 69%

Vill din organisation också synas här?

Alla välgörenhetsorganisationer som har ett 90-konto samt finns med på Skatteverkets sida för skattereduktion för gåvor syns. Om ni vill listas i en annan huvudkategori eller ändra någon information kopplat till er organisation, tveka inte på att höra av er till info@doneramera.se.