Stötta morgondagens filantropiska organisationer, underlätta ditt givande idag

Internationellt BiståndUtbildningSocialt arbeteBarn & UngdomarReligionFunktionsvariationHjälpverksamhetForskningHälsovårdDjurMänskliga RättigheterMiljö & NaturMiljö & NaturInternationellt BiståndSocialt arbeteUtbildningHjälpverksamhetHälsovårdReligionFunktionsvariationÖvrigtKulturMänskliga Rättigheter

Sociala Missionen

Föreningens inriktning med är att utifrån en kristen grundsyn stödja människor i utsatta livssituationer. FNs deklaration om mänskliga rättigheter samt konventionen om barnens rättigheter ligger till grund för all verksamhet. Föreningen vill arbeta för: att utifrån  kristen tro och evangeliets människosyn verka för att människors grundläggande behov tillgodoses, mångfald och integration, att stödja männiksor att kunna ta ansvar för sitt liv och sin sociala situation, att vara ett komplement till och samverka med samhällets socialtjänst, att initiera och utveckla nya arbetsformer utifrån aktuella behov i samhället, att bedriva information och opinionsbildning. Verksamheten är huvudsakligen inom Stockholms, Uppsala och Gotlands län.

Administrationskostnader i % 9%
Ändamålskostnader i % 100%

Vill din organisation också synas här?

Alla välgörenhetsorganisationer som har ett 90-konto samt finns med på Skatteverkets sida för skattereduktion för gåvor syns. Om ni vill listas i en annan huvudkategori eller ändra någon information kopplat till er organisation, tveka inte på att höra av er till info@doneramera.se.