Stötta morgondagens filantropiska organisationer, underlätta ditt givande idag

Internationellt BiståndUtbildningSocialt arbeteBarn & UngdomarReligionFunktionsvariationHjälpverksamhetForskningHälsovårdDjurMänskliga RättigheterMiljö & NaturDjurForskningÖvrigtMiljö & NaturHjälpverksamhetInternationellt BiståndSocialt arbeteUtbildningMänskliga RättigheterFunktionsvariationHälsovårdFritidReligion

Rädda Barnens Riksförbund

Föreningens ändamål är att kämpa för barns rättigheter i Sverige och övriga världen. Föreningen verkar utifrån den värdegrund som uttrycks i Förenta Nationernas (FNs) allmänna förklaring om de mänskliga rättigheterna och konvention om barns rättigheter. Föreningens arbete inriktas främst på de barn som har det svårast att få sina rättigheter tillgodosedda. Barns och ungas delaktighet samt arbete mot diskriminering ska genomsyra föreningens arbete.

Administrationskostnader i % 12%
Ändamålskostnader i % 90%

Vill din organisation också synas här?

Alla välgörenhetsorganisationer som har ett 90-konto samt finns med på Skatteverkets sida för skattereduktion för gåvor syns. Om ni vill listas i en annan huvudkategori eller ändra någon information kopplat till er organisation, tveka inte på att höra av er till info@doneramera.se.